Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müdür Yolcu, Genç Çiftçi işletmelerini inceledi

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında hibe alan işletmeciler, Iğdır İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Yolcu tarafından incelendi.Desteklenen Genç Çiftçi işletmelerinde incelemelerde bulunan Iğdır İl Gıda Tarım ve Hayvancılık...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2017 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2017 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Müdür Yolcu, Genç Çiftçi işletmelerini inceledi

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında hibe alan işletmeciler, Iğdır İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Yolcu tarafından incelendi.

Desteklenen Genç Çiftçi işletmelerinde incelemelerde bulunan Iğdır İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Yolcu, "İl Müdürlüğü olarak desteklenmiş projelerin takipçisi olmak, projelerinde teknik sıkıntı çeken çiftçilerimizin yanında olmaya ve kendi işlerini kurmalarına elimizden geldiğince kolaylıklar sağlamaya çalışmaktayız. Bakanlığımızın çiftçilerimize vermiş olduğu desteklerin amacına ulaşması için de kontrollerimiz ve denetimlerimiz devam edecektir" söyledi.

Proje hakkında bilgi veren Müdür Yolcu, "Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi çerçevesinde 2017 yılında Iğdır Merkez Evci köyünden yumurta tavukçuluk projesine müracaat eden Genç Çiftçinin projesi kabul edilerek 30.000 TL hibe desteği sağlandı. Bu proje kapsamında yumurta tavuğu yetiştiriciliği hijyen şartlarına uygun kümes yapılarak 1000 adet Ataks tavuğu alındı ve tamamlanan işletmede Genç Çiftçi yumurta üretimine başlamıştır" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.