Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mount&Blade: Warband, PlayStation®4 ve Xbox One platformlarına çıktı

Türk oyun sektörünün öncü stüdyosu TaleWorlds Entertainment bugün Hacettepe Teknokent’te yaptığı lansmanla milyonları peşinden sürükleyen Mount&Blade: Warband’in PlayStation®4 ve Xbox One platformlarına çıktığını, Ortaçağ savaşlarının...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk oyun sektörünün öncü stüdyosu TaleWorlds Entertainment bugün Hacettepe Teknokent’te yaptığı lansmanla milyonları peşinden sürükleyen Mount&Blade: Warband’in PlayStation®4 ve Xbox One platformlarına çıktığını, Ortaçağ savaşlarının canlandırıldığı bir etkinlik ile duyurdu.
Hacettepe Kampüsü’nde yapılan tanıtımda bilgisayar oyununun canlandırması yapılırken, canlandırmayı ünlü oyuncu Cemal Hünal yaptı. PC oyununun canlandırması esnasında oyun içinde yer alan görseller, atlı oyun grubu tarafından canlandırıldı.
Türkiye’nin uluslararası Tüm Zamanların En İyi 100 Oyun Listesi’nde yer almayı başarmış tek Türk oyunu olan Mount&Blade: Warband’in PC versiyonunun dünya çapında 210 ülkede 6 milyondan fazla kopya satmayı başardığını belirten TaleWorlds Entertainment Genel Müdürü Ali Erkin, “Tamamen yerli sermaye ile geliştirdiğimiz oyunu dünyada 200 ülkeye ihraç etmekteyiz. Şirket olarak gelirlerimizin yüzde 98’ini ihracattan kazanmaktayız. Mount&Blade: Warband ile bir ilke daha imza atıyor ve konsol sürümünü bugün itibariyle sizlerle buluşturarak ülkemizin PlayStation ve Xbox’a kutulu olarak çıkan ilk konsol oyununu piyasaya sunmuş bulunuyoruz” dedi.
Türkiye’de geliştirilen tüm PC oyunları içinde bugüne dek en yüksek satış rakamına sahip olan Mount&Blade: Warband, ülkemizden PlayStation® ve Xbox konsollarına kutulu olarak çıkan ilk oyun olma özelliğine sahip. Oyunun konsol sürümü oyuncuları 32 kişiye kadar destekleyen çok oyunculu orta çağ savaşlarının heyecanına çağırırken, geliştirilmiş görsel efektler, iyileştirilmiş doku detayları ve sesli komut sistemi ile de göz dolduruyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.