Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motorculardan Gazilere vefa

Gaziantep Türkchopper Motosiklet Kulübü, Gaziler Haftası dolayısıyla Gaziantep caddelerinde tur attı.Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen, gaziler için motosikletle şehir turuna Gaziantep Türkchopper Kulübü üyesi 40 motosikletli katıldı....

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Motorculardan Gazilere vefa
Gaziantep Türkchopper Motosiklet Kulübü, Gaziler Haftası dolayısıyla Gaziantep caddelerinde tur attı.
Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen, gaziler için motosikletle şehir turuna Gaziantep Türkchopper Kulübü üyesi 40 motosikletli katıldı. Her motosiklet sürücüsü yanına bir gazi alarak Gaziantep caddelerinde tur attı. Gaziler için şehir turuna, Gaziantep Şahinbey İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da motosiklete binerek destek verdi.
Türkchopper Gaziantep İl Başkanı Sedat Durgun gaziler haftası dolayısıyla gazilerle beraber motor süreceklerini belirterek, “Onlarla birlikte olmaktan son derece mutlu ve gururluyuz. Bu vatan için canını vermiş, kolunu vermiş, bacağını vermiş insanları bir günde olsa birlikte motor sürüp, onlarla beraber zaman geçirmek bizim için büyük bir sevinçtir. Bu sene üçüncüsünü yapıyoruz. Her sene bunu daha da ileriye daha büyük bir sayıya ulaştırmayı amaçlıyoruz. Bize desteklerinden dolayı Şahinbey Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter ise gazileri bir gün de olsa mutlu edebilmek için burada olduklarını belirterek, “Gaziler haftası dolayısıyla 2016 yılı içerisinde üçüncüsünü Türkchopper motosiklet kulübü Gaziantep İl Başkanlığıyla birlikte organize ettiğimiz gazilerimizle motor turu için toplandık. Bize zaman ayıran Türkchopper motosiklet kulübüne çok teşekkür ediyorum. Bu yıllar önce sadece Ankara da gazileri rehabilite etmek için düşünülen bir projeydi. Burada da neden olmasın dedik. Başkanımıza bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. İlk önce 15 motorla başladık sonra 30 şimdi de 40 motorla devam ediyoruz. Seneye inşallah 150 motorla bir günde olsa gazilerimizi mutlu ederiz” şeklinde konuştu.
19 Eylül’ün her yıl gaziler haftası olarak kutlandığını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Gazilerimiz bu vatan için canlarını seve seve ortaya koyan fedakar arkadaşlarımızdır. Her yıl olduğu gibi bu yılda yine Türkchopper motor ekibiyle birlikte, gazilerimizle birlikte bir şehir turu atıyoruz. Ben tekrar gaziler haftasını kutluyorum” diye konuştu.
Gaziler daha sonra motosikletlerle şehir turu attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.