Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moskova’dan Dalaman’a charter uçuşları

Moskova’dan dolu gelen uçağın yolcuları YDA Dalaman Havalimanı’nda törenle karşılandı. Boeing 767 tipi uçakla Moskova’dan Dalaman’a gelen 336 Rus turist için havalimanında özel bir karşılama etkinliği düzenlendi.YDA Dalaman Havalimanı...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Moskova’dan dolu gelen uçağın yolcuları YDA Dalaman Havalimanı’nda törenle karşılandı. Boeing 767 tipi uçakla Moskova’dan Dalaman’a gelen 336 Rus turist için havalimanında özel bir karşılama etkinliği düzenlendi.
YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, Rusya ile yaşanan sürecin normale dönmesinin ardından Dalaman’a Rusya’nın 4 farklı kentinden (Samara, Kazan, Ufa, Perm) düzenli seferler düzenlenmeye başladığını anımsatarak, “Rusya pazarı bizler için çok önemli. İki ülke arasındaki ilişkilerin normal seyrine dönmesi turizm sektörünü her bakımdan sevindirdi” dedi.
Güvenç’ten Charter müjdesi
Genel Müdür Güvenç, daha önce regülasyonlarla 4 şehirden başlayan seferlerin yanında Moskova’dan Dalaman’a ilk charter seferlerinin başladığı müjdesini vererek, “Dün gelen ilk uçağın ardından Anex Tour’a ait ikinci uçakta Moskova’dan Dalaman’a charter uçuşunu yaptı. Boeing 767 tipi uçağın dolu gelmesi sevindirici. Uçağın dolu olması Rusya’da yaşayan insanların Türkiye sevgisinin canlı olduğunu gösteriyor. Rusların Türkiye özlemi sürüyor. Bu sürecin bugünlere gelmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle tur operatörlerimize teşekkürler. Ayrıca Moskova’dan Dalaman’a yapılan charter uçuşları konusunda verdikleri destek için Anex Tour Rusya Genel Müdürü Azamat Shamyrkanov ile Anex Tour Dalaman Kontrat Müdürü Mustafa Özden’e de trsekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Hedef Rusya’dan maksimum seviyede uçuş
Anex Tour Dalaman Kontrat Müdürü Mustafa Özden ise şu bilgileri paylaştı:
“İki ülke arasında yaşanan krizinin ardından, Moskova’dan Anex Tour olarak ilk charter seferini yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekim ayının son haftasına kadar uçuşlarımız devam edecek. 2017 sezonunda Anex Tour olarak hedefimiz Dalaman’a Rusya’dan yeni şehirlerden maksimum seviyede uçuş yapmak. Uçaklarımıza verdikleri desteklerden dolayı otelci partnerlerimize, manevi destekleri ve yurtdışındaki çalışmalarımıza her türlü desteği veren YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç’e teşekkür ediyorum”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.