Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moldova’da Uluslararası Polis Eğitimi İşbirliği Projesi Kapsamında "Proje Döngüsü Yönetimi Kursu"

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve T.C. Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen “Uluslararası Polis Eğitimi İşbirliği Projesi” kapsamında Moldova Emniyet Teşkilatı personeline yönelik ‘Proje...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve T.C. Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen “Uluslararası Polis Eğitimi İşbirliği Projesi” kapsamında Moldova Emniyet Teşkilatı personeline yönelik ‘Proje Döngüsü Yönetimi Kursu’ düzenlendi.
TİKA ile T.C. Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen “Uluslararası Polis Eğitimi İşbirliği Projesi” kapsamında; 2013 yılında programa dahil edilen Moldova Emniyet Teşkilatı personeline yönelik 2016 eğitim programı çerçevesinde Moldova / Kişinev’de “Proje Döngüsü Yönetimi Kursu” gerçekleştirildi. Söz konusu kursa Moldova Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’nın çeşitli birimlerinden alanında uzman toplam 19 kişinin katılımı sağlandı. Kursa katılan Moldova Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı yetkilileri ve uzmanları verilen eğitimlerin kendileri için çok yararlı ve verimli geçtiğini ifade ederek TİKA’ya teşekkürlerini dile getirdiler. Program esnasında edindikleri teorik bilgiler ve uygulama tecrübeleri sayesinde AB’nin sağladığı destek programlarından faydalanabilecekler. Kursa katılan yetkililer, eğitimle birlikte diğer ülkelerdeki meslektaşlarıyla işbirliğini geliştirmek için temsil ettikleri birimler düzeyinde çeşitli alanlarda proje hazırlamakta yardımcı olacağını belirttiler. Eğitim sonunda katılımcılara Moldova Emniyet Teşkilatı yöneticileri, TİKA temsilcileri ve Emniyet Genel Müdürlüğü eğitmenleri eşliğinde sertifika töreni düzenlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.