Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moldova Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Avrupa Entegrasyonu Bakanı Galbur Türkiye’ye gelecek

Moldova Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Avrupa Entegrasyonu Bakanı Andrei Galbur, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun davetlisi olarak 22-23 Ağustos 2016 tarihlerinde Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.Bakanlıktan yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Moldova Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Avrupa Entegrasyonu Bakanı Andrei Galbur, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun davetlisi olarak 22-23 Ağustos 2016 tarihlerinde Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, ziyaret sırasında Türkiye-Moldova ikili ilişkileri kapsamlı şekilde ele alınacağı belirtilerek, iki ülke arasında önümüzdeki dönemde yapılması planlanan üst düzey temasların hazırlıkları gözden geçirileceği kaydedildi. Güncel bölgesel ve uluslararası konular hakkında fikir teatisinde bulunulacağı vurgulanarak, "Ziyaret kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız tarafından kabul edilecek olan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Galbur, ayrıca darbe girişimde hasar gören TBMM’yi de ziyaret ederek, Sayın Meclis Başkanımız ile de bir görüşme gerçekleştirecektir" ifadesi kullanıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.