Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Modifiyeli Araba Fuarı’nda şehitler unutulmadı

Van’da modifiyeli araba tutkunlarının düzenlediği fuarda, üzerinde ‘Şehitler Ölmez’ yazılı araç büyük ilgi gördü.Yalın Çağrı Çalışkan ve Turgay Uray isimli gençler tarafından organize edilen Modifiyeli Araba Fuarı, Van Ticaret...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Modifiyeli Araba Fuarı’nda şehitler unutulmadı
Van’da modifiyeli araba tutkunlarının düzenlediği fuarda, üzerinde ‘Şehitler Ölmez’ yazılı araç büyük ilgi gördü.
Yalın Çağrı Çalışkan ve Turgay Uray isimli gençler tarafından organize edilen Modifiyeli Araba Fuarı, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın bahçesinde yapıldı. 17 Ağustos gecesi teröristlerin bomba yüklü araçla sandırdığı ve 2’si polis 4 kişinin hayatını kaybettiği 2 Nisan Polis Merkezi’nin yaklaşık 100 metre ilerisinde yapılan, gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ve birbirinden farklı tarzda modifiye edilen arabalar, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. ’Vosvos’tan Mercedes’e kadar birçok aracın sergilendiği fuarda en çok dikkat çeken ise, Türkiye haritası üzerinde ‘Şehitler Ölmez’ yazısı yer alan modifiyeli araç oldu.
Fuarın gün boyu açık kalacağını dile getiren Yalın Çağrı Çalışkan, amaçlarının birlik ve beraberliği sağlayarak bu işi yapanları bir çatı altında toplamak olduğunu söyledi. Şenlik havasında geçen fuarı önümüzdeki yıllarda da yapacaklarını dile getiren Çalışkan, Van’da modifiyeli araçlara ilginin de yoğun olduğunu kaydetti. Modifiye için gerekli parçaları dışarıda temin ettikleri için biraz sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Çalışkan, kentte imkanların kısıtlı olduğunu belirtti.
“Van’da güzel şeyler her zaman oluyor”
Turgay Uray ise, arkadaşlarıyla iyi zaman geçirmek ve birlik beraberliği sağlamak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyleyerek, "Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımızı herkese göstermek istiyoruz. Van’da güzel şeyler her zaman oluyor. Kötü şeyler oldukça biz onun üstünü iyi şeylerle kapatmaya çalışıyoruz. Kötü şeylerin inadına biz böyle güzel şeyler yapmalıyız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.