Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Modern Mobeseler Bodrum’un Gözü Oldu

Turizmin gözbebeği olan Bodrum’da emniyet güçleri Mobese kameraları ile ilçeye giriş çıkışları 24 saat boyunca izliyor.Bodrum’un tek giriş çıkış noktası olması nedeniyle emniyet güçleri İlçeye giriş ve çıkış yapan araç sayısını...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turizmin gözbebeği olan Bodrum’da emniyet güçleri Mobese kameraları ile ilçeye giriş çıkışları 24 saat boyunca izliyor.
Bodrum’un tek giriş çıkış noktası olması nedeniyle emniyet güçleri İlçeye giriş ve çıkış yapan araç sayısını plaka okuma sistemi ile kolaylıkla kayıt altına alıyor. Yapılan bu işlemler sayesinde suça karışmış kişi ve kişiler kısa sürede yakayı ele veriyor. Görüntüleri uzun süreli kayıt alan sistemde sadece araç plaka tanıma sistemi ile değil aracın rengi ve modeliyle de kısa süre içinde yer tespiti yapılabiliniyor.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Bodrum’da kurulan Mobese sayısının 89 çıkarıldığını belirterek, “Kent güvenlik yönetimi sistemi, 2007 tarihinde kurulan bir sistemdi. Biz bu sistemi 2014 yılında yeniden revize ederek her türlü teknolojik anlamda yeniledik. Görüntü kalitesi ve Mobese kamerası sayısını çok daha modern ve teknik ve çağa uygun hale getirdik. Bodrum yarım adası şu anda 89 kamerayla 24 saat esasında geriye yönelik uzun süreli kayıt yapmak şartıyla kontrol edilmektedir. Bodrum yarım adasının tek bir girişi olması sebebiyle ilçeye giren çıkan araçlar kayıt altında tutularak, daha huzurlu bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.