Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moda’nın kalbi Yenimahalle’de atacak

Türkiye’nin en köklü kumaş firması Bağzıbağlı’nın üçüncü nesil temsilcisi olan genç modacı Raşit Bağzıbağlı, Yenimahalle’ye geliyor.Türk moda sektöründeki en genç couture tasarımcısı olarak birçok ünlü ismin bir numaralı...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Moda’nın kalbi Yenimahalle’de atacak

Türkiye’nin en köklü kumaş firması Bağzıbağlı’nın üçüncü nesil temsilcisi olan genç modacı Raşit Bağzıbağlı, Yenimahalle’ye geliyor.

Türk moda sektöründeki en genç couture tasarımcısı olarak birçok ünlü ismin bir numaralı tercihi olan Bağzıbağlı, YENİMEK giyim ve stilistlik eğitimi alan kursiyerlerle gerçekleştireceği söyleşi ile hem başarı hikayesini anlatacak hem de şık bir giyim için tüyolar verecek.

“Başarı hikâyesini anlatacak”

26 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda kursiyerlerle buluşacak olan genç modacı, Türkiye’de ve dünyada dikkat çeken kişiye özel tasarımlarını ve “rashid” hazır giyim markasından bahsedecek. Şıklık ve modadan bahsedecek olan Bağzıbağlı, başarı hikayesini kadınlarla paylaşacak.

“Moda meraklılarına büyük fırsat”

Her söyleşisinde asıl hedefinin çağdaş Türk kadınını giydirmek olduğuna vurgu yapan Bağzıbağlı, 2010’da New York’ta düzenlenen Face of Fashion yarışmasında birinci oldu. Son olarak da KKTC Polis Teşkilatı’nın formalarını tasarladı. Türkiye’den Tuba Büyüküstün, Tülin Şahin, Demet Kutluay, Bergüzar Korel gibi ünlülerle çalışan tasarımcının ünü ülke sınırlarını da aştı. Bağzıbağlı, dünya starlarından Paris Hilton, Yolanthe Cabau, Petra Nemcova ve Victoria Secret modeli Doutzen Kroes’u da giydiriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.