Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moda Deniz Kulübü’ne baskın anındaki dikkat çekici detay

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde hainler Moda Deniz Kulübü’nü basmış, üst düzey komutanları rehin alıp Akıncılar Hava Üssü’ne götürmüştü. Baskın anına ait görüntülerde yeni bir detay çıktı. Görüntülerde , hainlerin baskını...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz darbe girişimi gecesinde hainler Moda Deniz Kulübü’nü basmış, üst düzey komutanları rehin alıp Akıncılar Hava Üssü’ne götürmüştü. Baskın anına ait görüntülerde yeni bir detay çıktı. Görüntülerde , hainlerin baskını sırasında Tuğgeneral Cemal Akyıldız’ın elindeki notu darbeci askelere gösterip serbest kaldığı görülüyor. Akyıldız, darbe girişimi sırasında tutuklanmış ve TSK’dan ihraç edilmişti.
Moda Deniz Kulübü’ne 15 temmuz gecesi yapılan baskına ait görüntülerde dikkat çekici bir detay ortaya çıktı. Baskın sırasında üst düzey komutanlar ters kelepçeyle yere yatırılırken, bir komutan darbecilere elindeki notu gösterip serbest kalmıştı. O komutanı Tuğgeneral Cemal Akyıldız olduğu ortaya çıktı. Akyıldız darbe girişimi soruşturmasında tutuklanmış, ardından OHAL kapsamında TSK’dan ihraç edilmişti.
O anlar kamerada
Görüntülerde hainler, kuvvet komutanarı tek tek kelepçeleyip yere yatırıyor. Bu sırada Tuğgeneral Cemal Akyıldız darbeci askerlere elindeki notu gösteriyor. Hainler de Akyıldız’ı serbest bırakıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.