Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mobilya devi açıkhava konserlerine sponsor oldu

Türkiye’nin en büyük online mobilya adresi Vivense, Yıldızlı Geceler kapsamında sanatın buluşma adresi Harbiye Açıkhava konserlerine co sponsor olarak destek veriyor.Her yıl, yaz aylarının en çok konuşulan etkinliği olan Turkcell Yıldızlı...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin en büyük online mobilya adresi Vivense, Yıldızlı Geceler kapsamında sanatın buluşma adresi Harbiye Açıkhava konserlerine co sponsor olarak destek veriyor.
Her yıl, yaz aylarının en çok konuşulan etkinliği olan Turkcell Yıldızlı Geceler, bu yaza da damgasını vuracak. Merakla beklenen müzik şöleni Çeşme ve Bodrum konserlerinin ardından Ağustos ayı itibariyle İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Ajda Pekkan, Sertab Erener, Funda Arar, Murat Boz ve Şebnem Ferah gibi dev isimleri ağırlıyor. Vivense.com’un VIP ağırlama hizmeti ile yer alacağı müzik şöleni, Ağustos sonuna kadar devam edecek.
İstanbul’u kültür ve sanat başkenti yapmak ve bir dünya markasına dönüştürmek amacıyla düzenlenen etkinliklere katkı sağlayan Vivense.com ülkemizin kültürel gelişimini ileri taşıyacak organizasyonlara desteğini artırmayı ve daha geniş bir sanatsal çevre ile buluşmayı hedefliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.