Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

M.K.Paşa'nın köylerinde Erdem'e yoğun ilgi

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Erdem, “Esnafı, köylüsü, çalışanı, tüm kesimleriyle beraber ilçemizi hak ettiği noktaya getireceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2019 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2019 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
M.K.Paşa'nın köylerinde Erdem'e yoğun ilgi

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. STK’lar, esnaf ve köy gezilerini sürdüren Başkan Adayı Şükrü Erdem her gittiği yerde adeta sevgi seli ile karşılanıyor. Büyük bir coşku içinde Erdem’e bağrına basan Mustafakemalpaşalılar, Erdem’in projelerinin ve ekibinin kendilerine büyük güven verdiğini söylüyorlar. Başkan Adayı Şükrü Erdem, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret ederek Başkan İsmail Anıl ile hayvancılığın sorunlarını görüştü. Türkiye’den bir proje kapsamında hayvancılığın bitirilmek istendiğini söyleyen Erdem, “Bunun önün hep birlikte keseceğiz. Ortak projelerimiz ile hayvancılığı tekrar eskisi gibi canlandıracağız” dedi.

SEVGİ GÖSTERİSİ

Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem gece ise Koşuboğazı ve Güllüce köylerini (mahalle) ziyaret etti. Her iki köyde de büyük bir sevgi seli karşılanan Başkan Adayı Şükrü Erdem, göreve gelmeleri halinde yapacaklarını vatandaşlara anlattı. Özellikle köylünün taşınmazları ve meralarının satışa çıkarıldığını söyleyen Erdem, “Buna kesinlikle dur diyeceğiz ve müsaade etmeyeceğiz. Köylünün malı köylüde kalacak. Çiftçimizin ürününün değerinde satılması için Tarım AŞ projemizi hayata geçireceğiz. Hayvancılığın önünü açmak için, sütünün değerini bulması için projelerimiz hazır. 1 Nisan’dan itibaren bunları hayata geçirerek el ele, hep birlikte ilçemizi yöneteceğiz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.