Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minopolis’te Karne Festivali Başlıyor

Çocuklar Şehri Minopolis, karnelerin dağıtılacağı 17 Haziran’ı büyük bir festivalle kutlamaya hazırlanıyor. 4 gün sürecek Minopolis Karne Festivali’nde çocukları birbirinden renkli oyunlar ve sürpriz hediyeler bekliyor.Bakırköy Marmara...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklar Şehri Minopolis, karnelerin dağıtılacağı 17 Haziran’ı büyük bir festivalle kutlamaya hazırlanıyor. 4 gün sürecek Minopolis Karne Festivali’nde çocukları birbirinden renkli oyunlar ve sürpriz hediyeler bekliyor.
Bakırköy Marmara Forum’da yer alan Minopolis Çocuklar Şehri, çocuklar için ’karne festivali’ düzenliyor. Okulların kapanacağı gün olan 17 Haziran’da başlayacak Minopolis Karne Festivali, 4 gün boyunca birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerle, çocuklara bir yılın yorgunluğunu unutturacak.
Mandala, lolipoptan kelebek yapma, yoğurt yedirme, ebru, define avı, Black Light Tiyatro gösterisi ve Dj eşliğinde yaza merhaba partisi çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Minopolis Karne Festivali’nde çocuklara özel karne hediyeleri de dağıtılacak.
TÜRKİYE’NİN İLK ÇOCUK ŞEHRİ
Viyana Üniversitesi uzmanlarının iki yıllık araştırma ve planlama çalışmalarının ardından Minopolis, Türkiye’nin ilk Avrupai çocuk şehri oldu. Minopolis’te 4-14 yaş grubu çocuklar, kendilerine uygun boyutlarda tasarlanmış gazete, hastane, polis, itfaiye, TV stüdyosu, banka, fabrika gibi iş yerlerinde 100 kadar iş kolunu tecrübe ediyor. Psikolog ve eğitimcilerin desteğiyle geliştirilen rol oynama modelleri, temalı istasyonlarda eğitim koçları yönetiminde çok gerçekçi bir şekilde yaşatılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.