Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerin Mezuniyet Heyecanı

Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minikler mezuniyet heyecanı yaşadı. Hazırladıkları çeşitli oyunları sergileyen minikler, performanslarıyla tam not aldı.Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler için mezuniyet...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minikler mezuniyet heyecanı yaşadı. Hazırladıkları çeşitli oyunları sergileyen minikler, performanslarıyla tam not aldı.
Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezun olan minikler eğitim yılı boyunca hazırladıkları çeşitli oyunları sahneledi. Aileler ise heyecanla çocuklarını izledi. Minik öğrenciler yıl boyunca hazırladıkları halk oyunları, dans ve jimnastik gösterileriyle büyük beğeni topladı.
“7 YILDA 600’DEN FAZLA ÖĞRENCİ YETİŞTİRDİK”
7 yılda kreş sayısını 1’den 11’e çıkardıklarını belirten Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, “Bugün 6 yaş öğrencilerimizi mezun ediyoruz. Anaokullarını tamamlayıp ilkokul seviyesine geçiyorlar. Bizim başkanımızın da özellikle Kartal için özellikle istediği okul öncesi çağdaki çocukların gündüz bakımevleri diye nitelendirdiğimiz ya da kreş dediğimiz kurumlarda halkımıza istenilen şekilde uyum sağlayacak, özgür düşünecek demokrat ve çağdaş kafa yapısına sahip; Atatürk ilke ve inkılaplarını özümseyen çocuklar yetiştirmek. Bu uğurda ciddi bir yol aldık. 2009’da 1 olan kreş sayımız bugün itibariyle 11’e ulaştı. 600’ün üzerinde de öğrenci yetiştirdik. Bu da bizim için çok büyük mutluluk verici bir şey” ifadelerini kullandı.
Minik öğrencilerin gösterileri aileleri tarafından izlenirken yoğun alkış aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.