Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Yusuf Babasını Polis Selamıyla Uğurladı

İstanbul Vezneciler’de çevik kuvvet aracına yönelik yapılan bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Ramazan Kırboğa için Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törende, şehidin 1 yaşındaki oğlu Yusuf babasını polis...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Vezneciler’de çevik kuvvet aracına yönelik yapılan bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Ramazan Kırboğa için Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törende, şehidin 1 yaşındaki oğlu Yusuf babasını polis selamıyla uğurlarken, eşi Ceylan Kırboğa da, "Yazık ettiler oğluma, nasıl kıydılar babasına’ diyerek Kürtçe ağır yaktı.
İstanbul Vezneciler’de dün sabah saatlerinde çevik kuvvet aracına yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Ramazan Kırboğa için Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, protokol üyeleri, polis ve askeri erkan, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Şehit Ramazan Kırboğa’nın al bayrağa sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döken şehidin eşi Ceylan Kırboğa, polis üniforması giyen 1 yaşındaki oğlu Yusuf ile beraber eşinin fotoğrafını öptü. ’Yazık ettiler oğluma, nasıl kıydılar babasına’ diyerek Kürtçe ağıtlar yakan Ceylan Kırboğa’yı, yakınları teselli etmeye çalıştı.
Aslen Ağrı doğumlu olan şehidin yakınları da Kürtçe ağıtlar yakarak, gözyaşı döktü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.