Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik yürekler şehit ve gazileri unutmadı

Eskişehir’in evlatları, 15 Temmuz akşamı kalkışılan darbe girişiminde şehit olanların yakınları ve gazilere, biriktirdikleri harçlıkları ile destek oldular.Aynı sitede oturan Elif Unay (10), Aybüke Tığ (9) ve 11 yaşındaki Bengüsu biriktirdikleri...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’in evlatları, 15 Temmuz akşamı kalkışılan darbe girişiminde şehit olanların yakınları ve gazilere, biriktirdikleri harçlıkları ile destek oldular.
Aynı sitede oturan Elif Unay (10), Aybüke Tığ (9) ve 11 yaşındaki Bengüsu biriktirdikleri harçlıklarını, Cumhurbaşkanlığının himayesinde Başbakanlık genelgesi doğrultusunda başlatılan ’15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na bağışladılar. Kampanya hesabına yatırılmak üzere harçlıklarını Vali Azmi Çelik’e teslim eden hayırsever çocuklar, tamamen gönüllülük esasına dayalı bu kampanyaya destek oldukları için çok mutlu olduklarını söylediler.
Kendileri küçük ama yürekleri büyük vatan evladı yetiştiren tüm ailelere teşekkür eden Vali Çelik, “Sizin göstermiş oldunuz bu davranış örnek gösterilecek niteliktedir. Bu güzel vatanımızda, milli birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte yaşıyoruz. Bu manada şehit ve gazilere çok şey borçluyuz. Onların bu vatan için yaptıklarını unutmayacağız, unutturmayacağız. Ben, bu bağışınızı sizin adınıza kampanya hesabına yatıracağım” ifadelerini kullandı.
15 Temmuz şehitleri ve gazileri için başlatılan kampanyaya harçlıklarını vererek anlamlı bir bağış yapan çocuklarla yakından ilgilenen Vali Çelik, “Sizler bu ülkenin geleceği, yarınlarımızın teminatısınız. Bu ülkeyi ileriye taşıyacak sizlersiniz. Göstermiş olduğunuz hassasiyete teşekkür ediyorum. Sizleri, milli şuur ve vatan sevgisi ile yetiştiren ailelerinize de selamlarımı gönderiyorum” diye konuştu.
Daha sonra çocuklar harçlıklarından biriktirdikleri 30 TL’yi kampanya hesabına yatırması için Vali Çelik’e teslim ettiler. Vali Çelik de bağışın çocuklar adına hesaba yatırıldıktan sonra dekontunun kendilerine ulaştırılacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.