Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Öğrencilerin Çevreci Sergisi Öksüz Ve Yetimlerin Yüzünü Güldürecek

Gaziosmanpaşalı minikler, öksüz ve yetim arkadaşları için atık malzemeler kullanarak anlamlı bir sergi hazırladı. Hazırladıkları ürünleri açık arttırmayla satışa çıkaran minikler ihtiyaç sahibi arkadaşlarının acil ihtiyaçlarını...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziosmanpaşalı minikler, öksüz ve yetim arkadaşları için atık malzemeler kullanarak anlamlı bir sergi hazırladı. Hazırladıkları ürünleri açık arttırmayla satışa çıkaran minikler ihtiyaç sahibi arkadaşlarının acil ihtiyaçlarını karşılayacak.
Gaziosmanpaşa Selahattin Eyyubi İlkokulu öğrencileri anlamlı bir sergi hazırladı. Minikler, okullarında bulunan 22 öksüz ve yetim arkadaşları için atık malzemeleri öğretmenlerinin desteği ile birer mobilyaya ve dekorasyon ürününe dönüştürerek arkadaşlarının ihtiyaçlarını karşılayacak. Doğada çürümeye terk edilen atık malzemeleri arkadaşları için dönüştüren minik öğrenciler, ilk kez sergi hazırlamanın sevincini de yaşadı. Araç lastiklerinden tabure, kırık aynalardan dekorasyon ürünleri ve paletlerden oturma grubu yapan öğrencilerin sergisi büyük ilgi gördü.
“ÇOCUKLARIMIZ KIYMETLİ ÜRÜNLER ORTAYA KOYMUŞ”
Sergiyi ziyaret ederek yardıma muhtaç çocuklar için alışveriş yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, miniklerle sohbet edip onları tebrik etti. Başkan Usta, “Çocuklarımızın ortaya koyduğu ürünler çok kıymetli ürünler olmuş. Başarılı bir çalışma ortaya koydular bir okulumuz bu arada dereceye girdi. Orada dereceye girdikleri ürünleri yetim ve öksüz çocuklar yararına sergiye dönüştürdük. Amaç, buraya gelen iş adamlarımıza üretilen ürünleri satıp yetim ve öksüz çocuklarımıza katkı sağlamak. Hem de iş adamlarımızın ve yardımsever vatandaşlarımızın hayra teşvikini sağlayıp onlara ufak bir katkı sağlamak. Ben de bir şeyler satın alacağım herkesi teşvik ediyoruz. Maksat bir şeyler satın almaktan ziyade çalışmayı yapan öğrenci ve öğretmenlerimizi takdir etmek hem de yetim öksüz çocuklarımıza yönelik bir katkı sağlamak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.