Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Öğrenciler Manken Abla Ve Ağabeylerine Taş Çıkarttı

Bilecik Anaokulu öğrencileri, “Geri Dönüşümüz Muhteşem Olacak” projesi kapsamında defile gerçekleştirdi.Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen defileye, Bilecik Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Bilecik Anaokulu...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik Anaokulu öğrencileri, “Geri Dönüşümüz Muhteşem Olacak” projesi kapsamında defile gerçekleştirdi.
Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen defileye, Bilecik Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Bilecik Anaokulu Müdürü Müge Üstünbaş, öğrenciler ile velileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan defilenin açılış konuşmasını yapan Bilecik Anaokulu Müge Üstünbaş, hızla artan dünya nüfusu ve sağlıksız kentleşmeye dikkat çekti. Üstünbaş, “Bu dünyanın sahibi biz değil çocuklarımızdır. Bizler birer emanetçiyiz. Dünya kaynaklarını kullanırken bilinçli olmalıyız. Tabii kaynakların sonsuz olmadığını, dikkatle kullanılmadığı takdirde bir gün bu doğal kaynakların tükeneceğini aklımızdan çıkarmamalıyız. Yeniden değerlendirme imkanı olan atıkların ikincil ham maddeye dönüştürülerek tekrar üretim sürecine dahil edilmesine gerekli hassasiyet gösterilmelidir ki kaynaklarımızı kullanabilelim” dedi.
Kelebekler, minik eller, uçan balonlar ve minik yıldızlar sınıflarının ortak çalışması ile sergi ve defile gerçekleşti. Anaokulu öğrencilerinin geri dönüşümü olan maddeleri kendilerine kostüm yaparak defilede boy göstermesi renkli görüntülere sahne oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.