Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Kızı Şehit Babasını Kırmızı Karanfille Uğurladı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik operasyonlar sırasında şehit düşen evli ve iki çocuk babası Polis Özel Harekat (PÖH) memuru Coşkun Nazilli Alanya’da toprağa verildi. Şehidin kızı Gökçe Nazilli babasını uğurlamaya...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik operasyonlar sırasında şehit düşen evli ve iki çocuk babası Polis Özel Harekat (PÖH) memuru Coşkun Nazilli Alanya’da toprağa verildi. Şehidin kızı Gökçe Nazilli babasını uğurlamaya elinde biz kırmızı karanfille gelirken, oğlu Göktürk ise babasını şapkası ile uğurladı.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik operasyonlar sırasında şehit düşen Polis Özel Harekat (PÖH) memuru Coşkun Nazilli’nin naaşı dün gece Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na getirildi. Bugün sabah saatlerinde Alanya Belediye Mezarlığı Morgundan alınan şehit polisin cenazesi önce Kadı Paşa Mahallesi Keykubat Bulvarı üzerinde bulunan evine getirildi. Burada yapılan duanın ve helallik alınmasının ardından cenaze Emine Özmüftüoğlu Camii’ne götürüldü.
MİNİK KIZI ELİNDE KARANFİL İLE GELDİ
Cenaze namazında ayakta durmakta zorluk çeken şehidin babasını ve eşini, yakınları ve meslektaşları teselli etti. Binlerce vatandaşın katıldığı törende, bazı vatandaşlar pencerelerden dua ederken, bazıları da şehidin geçişi esnasında selam durdu.
Şehit polis memuru Coşkun Nazilli’nin minik kızı Gökçe Nazilli ise törene elinde kırmızı bir karanfil ile katıldı. Olup bitenden habersiz bir şekilde babasının tabutuna bakan Gökçe Nazilli’nin üzüntüsü gözlerinden okundu. Diğer taraftan şehidin oğlu Göktürk Nazilli ise babasından geriye kalan şapkası ile cenazeye katıldı. Annesinin yanından bir an olsun ayrılmayan Göktürk Nazilli’yi şehidin yakınları ve meslektaşları teselli etti.
Kılınan cenaze namazının ardından yine binlerce vatandaş eşliğinde Alanya Garnizon Şehitliği’ne getirilen Coşkun Nazilli, burada defnedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.