Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Minik Ayaklar Üşümesin" projesine yoğun talep

Hatay’ın İskenderun ilçesinde güzellik merkezi ortakları iki kadın ve destekçilerinin katkılarıyla başlattıkları "Minik Ayaklar Üşümesin" projesi, gelen talep üzerine tekrar başlatılarak doğu illerinde minik ayakları ısıtıyor.İskenderun...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay’ın İskenderun ilçesinde güzellik merkezi ortakları iki kadın ve destekçilerinin katkılarıyla başlattıkları "Minik Ayaklar Üşümesin" projesi, gelen talep üzerine tekrar başlatılarak doğu illerinde minik ayakları ısıtıyor.
İskenderun ve Arsuz’da güzellik merkezi işleten Serap Çam ve Müge Güler özellikle kent merkezlerine uzak okullara yönelik başlatılan ‘Minik Ayaklar Üşümesin’ adlı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken genç girişimciler geçen yıl bin 600 çift ayakkabı dağıtımıyla çocukları sevindirdiler.
İskenderun ve Arsuz’da 37 okula ulaşarak projeyi noktalayan Serap Çam ve Müge Güler, Doğu illerinden gelen talep üzerine projeyi yeniden canlandırdılar. Kış mevsimi çok sert ve soğuk geçen Doğu illerinden Bitlis’te Seyyit İbrahim İmam Hatip Ortaokulu’nda ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımında bulunuldu.
Genç girişimcilerinden Serap Çam çok sayıda insanla birlikte ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıklarını belirterek, “Bin 600 çift ayakkabı giydirdik. İskenderun ve Arsuz’da 37 okulla kapanışı yapmıştık. Şu an Doğu illerindeki okul müdürleri ve öğretmenlerimizden gelen taleplerle tekrar bu proje canlandı. Çok mutluyuz, bu projenin tekrar harekete geçtiğini görmekten. Şu an Bitlis’te bir ortaokulundaki çocuklara ulaşarak, onları mutlu ettik. Arkasından Sivas, Erzurum bizi bekliyor. Devam edeceğiz” dedi.
"Minik Ayaklar Üşümesin" projelerine destek olan, tüm arkadaşları, yardımseverlere, destekçi sanatçılara, dostları ve müşterilerine teşekkür eden Müge Güler de, “Projenin devamı gelecek. Biz de mutluyduk projeden dolayı, çocuklar mutlu, çünkü bu gönül işi, tüm gönlünü buna verenlere teşekkür ediyoruz. Çocukların mutluluğu bizleri inanılmaz etkiliyor. Talepler de gelince bu projeye devam etmek istedik, çocuklar inanılmaz mutlular” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.