Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minibüsün çarptığı evin sahibi dehşet anlarını anlattı

Adana’da servis minibüsünün çarptığı evin sahibi Bekir Koçhan, gece gürültüye uyandıklarını, deprem olduğunu sandıklarını belirterek, "Keşke evim yıkılsaydı da kazada ölen olmasaydı" dedi.Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da servis minibüsünün çarptığı evin sahibi Bekir Koçhan, gece gürültüye uyandıklarını, deprem olduğunu sandıklarını belirterek, "Keşke evim yıkılsaydı da kazada ölen olmasaydı" dedi.
Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde bir servis minibüsü Bekir Koçhan’ın (64) evine çarpmış, kazada 3 kişi ölmüş 8 kişi yaralanmıştı. Kaza sonrası evin duvarında ve eşyalarda ise hasar meydana gelmişti.
Ev sahibi Koçhan, gece yarısı gürültüyle uyandıklarını ve deprem olduğunu zannettiğini belirterek, "Deprem sanıp hemen çocukları alıp dışarı çıktım. Ancak dışarı çıktığımızda bir minibüsün evime çarptığını gördüm. Kazayı görünce hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdim. Sonra da kazazedelere yardım etmeye başladık. Benim evimde hasar oluştu. Oturma odasındaki eşyalarım kırıldı. Ancak keşke evim tamamen yıkılsaydı da kazada ölen olmasaydı. Bunların hiçbiri yaşanmasaydı" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.