Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minibüsçüler İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Fatih Belediyesi, Ramazan’ın 11’inci gününde minibüsçüler ve ailelerini aynı iftar sofrasında buluşturdu.Ramazan ayının 11‘inci gününde İstanbul’ da bulunan minibüsçüler aileleriyle birlikte iftar sofrasında buluştu. Fatih Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih Belediyesi, Ramazan’ın 11’inci gününde minibüsçüler ve ailelerini aynı iftar sofrasında buluşturdu.
Ramazan ayının 11‘inci gününde İstanbul’ da bulunan minibüsçüler aileleriyle birlikte iftar sofrasında buluştu. Fatih Belediyesi ve İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD) tarafından Mimar Sinan Stadı’nda düzenlenen programa çok sayıda minibüsçü ile aileleri katıldı.
İftar vesilesiyle bir araya gelen minibüsçüler ramazanın sevincini birlikte paylaştı. İftar için hazırlıklar saatler öncesinden tamamlandı. Davetliler için alana onlarca masa kuruldu. İftar vaktinin gelmesiyle birlikte masada yerlerini alan yaklaşık bin 500 davetli vatandaş, ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlarını açtı.
Fatih Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında meslektaşlarıyla olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD)Başkanı Hamza Öztürk, “Ben organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bunlar çok güzel şeyler 7 yıldır yapıyoruz. Bu yıl biraz daha büyük oldu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.