Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mimarlar Odası’nda Danışma Kurulu Toplandı…

Mimarlar Odası Bursa Şubesi 17. Dönem 2. Danışma Kurulu, Şube Başkanı Ömer Faruk Şahin ve Danışma Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, geride bırakılan süre zarfında yapılan çalışmaların istişaresi ve gelecek dönemde yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2019 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2019 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mimarlar Odası’nda Danışma Kurulu Toplandı…

Mimarlar Odası Bursa Şubesi 17. Dönem 2. Danışma Kurulu Toplantısı, BAOB’daki şube hizmet biriminde gerçekleştirildi.

Ömer Faruk Şahin başkanlığında toplanan Danışma Kurulu, geride bırakılan yaklaşık 2 yıllık süre zarfında yapılan çalışmalar, etkinlikler ve diğer konular hakkında istişarelerde bulundu. Toplantıda ayrıca Danışma Kurulu Üyeleri, gelecek dönemde yapılması istenen projeler ve geçmişten süregelen çalışmaların da geliştirilmesi ve daha etkin şekilde duyurulması hakkında da görüşlerini beyan etti.

“Ayrım yapmadan çalıştık”

Toplantının açılışında konuşan Şube Başkanı Ömer Faruk Şahin, “Seviyeli bir seçimin ardından 17. Dönem Yönetim Kurulu oluştu. Sizlerin önünde yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Güzel ve keyifli bir dönem geçirdik. Farklı fikirlerimiz oldu, farklı düşüncelerimiz oldu ama hepsinde bir seviye ve kalite anlayışıyla, beraber yönetmeye çalıştık. Hiç kimseyi ayrı görmeyerek bu kuruma hizmet etmek için mücadelemizi verdik” dedi.

BAOB’da özlenen sağlandı

“Şehir yönetimindeki idarecilerle bu süre zarfında güzel diyaloglar sağladığımıza inanıyoruz” diyen Şahin, “Biz akademik odaların güçlü birliktelik sağlaması gerektiğine inandık ve bu doğrultuda fikrimizi gerçekleştirmek üzere çalıştık. Tüm akademik odaları ziyaret de ettik. Bu ziyaretler daha sonra ortak çalışmalara dönüştü. BAOB’da da özlenen bir tablo gerçekleştiğini düşünüyoruz. Bu ziyaretlerin haricinde kurumlar, dernekler de bizleri ziyaret etti. Dönem dönem öğrenciler de sağ olsunlar odamızı ziyaret ediyorlar. Aynı zamanda biz de okullara belirlemiş olduğumuz meslektaşlarımızı mesleki bilgilendirme yapsınlar diye gönderiyoruz. 46’ncı dönem 19’ncu MYK’sını Bursa’da gerçekleştirdik. Çok keyifli ve geniş katılımlı bir toplantı oldu. Şehrimiz ve mesleğimizle ilgili birçok konuyu MYK gündemine taşıdık. Elimizden geldiğince iyi bir misafirlik sergiledik ve şube başkanlarımız, genel merkez temsilcilerimizi ağırladık. Özetle her anlamda yoğun bir dönemi geride bıraktık” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.