Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mimar ve Mühendisler, Emniyet Müdürü Metin Alper ile bir araya geldi

Mimar ve Mühendisler Grubu Adıyaman Temsilciliği, Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper’e nezaket ziyaretinde bulundu.Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Adıyaman Temsilcisi Ahmet Vechi Yüksek ve üyelerden İnşaat Mühendisi Ferhat Bülent Özer,...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mimar ve Mühendisler, Emniyet Müdürü Metin Alper ile bir araya geldi

Mimar ve Mühendisler Grubu Adıyaman Temsilciliği, Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Adıyaman Temsilcisi Ahmet Vechi Yüksek ve üyelerden İnşaat Mühendisi Ferhat Bülent Özer, İnşaat Mühendisi Halil İbrahim Işık, Harita Mühendisi Yusuf Dişbudak ile Jeoloji Mühendisi Ali Aslancırıt, Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper ile bir araya geldi.

Ziyarette Emniyet Müdürü Alper’e, Mimar ve Mühendisler Grubunun çalışma ve teşkilatlanma yapısı hakkında bilgi veren MMG İl Temsilcisi Ahmet Vechi Yüksek, yeni kurulan Adıyaman temsilciliğinin faaliyetlerinde daha verimli olabilmesi için kenti yöneten idarecilerle tanışmak istediklerini ve ziyaretlerinin de amacının bu olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper ise MMG İl Temsilcisi Ahmet Vechi Yüksek’e ve üyelere başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.