Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milliler Sürpriz Etkinlikle Slovenya’ya Uğurlandı

Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncuları, EURO 2016 öncesindeki son hazırlık maçı için Slovenya’ya özel bir etkinlikle uğurlandı.Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ilk resmi havayolu sponsoru ve A Milli Futbol takımının ana sponsoru olan...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncuları, EURO 2016 öncesindeki son hazırlık maçı için Slovenya’ya özel bir etkinlikle uğurlandı.
Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ilk resmi havayolu sponsoru ve A Milli Futbol takımının ana sponsoru olan Türk Hava Yolları,  EURO 2016 hazırlıkları çerçevesinde Slovenya ile deplasmanda oynayacağı son hazırlık maçı için, 3 Haziran Cuma günü Ljubljana’ya hareket eden A Milli Futbol Takımı’nı Antalya Havalimanı’ndan özel bir etkinlikle uğurladı.
MİLLİLERE DESTEK MEKTUBU
Düzenlenen uğurlama programında milli takım oyuncuları, özel giydirilmiş Boeing 737-900ER uçağının beklediği alanda uçuş kartlarına ilaveten, yine milli havayolunca takdim edilen ve ülkemizin takıma duyduğu büyük inancın ifade edildiği birer mektup teslim aldı.
ONLARCA KABİN MEMURU TARAFINDAN KARŞILANDILAR
Aprondan alınarak, uçağın bulunduğu piste getirilen milli takım oyuncuları, her iki tarafında 50’den fazla kabin memuru ve kokpit ekibinin hazır bulunduğu kırmızı bir halıyla karşılandı. Devamında uçağa geçiş yapan milli takım, Türk Hava Yolları ekibinin alkışlarıyla uğurlanıp, kaptan pilotun kokpit camında Türk bayrağını sallaması sonrasında Ljubljana’ya havalandı.
Türk Hava Yolları, A Milli Takıma tüm ülke, tek yürek halinde verilen desteği hissettirmek ve motivasyonlarını daha da yükseltmek amacıyla çektiği “Kaptanınız Konuşuyor” reklam filminin yanı sıra; oyuncuları son derece duygulandıran keyifli bir çalışmaya bu kez anneleriyle işbirliği yaparak imza atmış ve onlara Anneler Günü’nde “Ana Menü” sürprizini hazırlamıştı. Bunlara ek olarak, milli takım teknik direktörü Fatih Terim ve futbolcuların yüzleri ile özel tasarlanmış bir uçağı da giydiren milli havayolu, bugüne dek daima yanında olduğu A Milli Takımımızı şampiyona süresince oynayacakları tüm müsabakalara taşıyarak, engin desteğini bu noktada da sergilemiş olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.