Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Savunma Bakanı Işık, Kocaeli’de Ziyaretlerde Bulundu

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’de AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valiliği ziyaretinin ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 21:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’de AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valiliği ziyaretinin ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne de ziyaretlerde bulundu. Bakan Işık’a ziyaretlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, partililer ve bürokratlar eşlik etti. Ziyaretleri esnasında konuşma yapan Bakan Işık, “Terörle şu anda çok yoğun bir mücadele içerisindeyiz. Bölgemizde meydana gelen olayları fırsat bilip Türkiye Cumhuriyeti’ne diz çöktüreceğini zannedenler 24 Temmuz itibariyle başlayan operasyonlarla hak ettikleri cevabı alıyorlar. Son 24 Temmuz’dan sonra 500’ün üzerinde şehidimiz var. Ancak terör örgütü bugüne kadar aldığı en ağır mağlubiyeti almıştır. 7 bin 600’ün üzerinde terör örgütü üyesi etkisiz hale getirilmiştir. Bu mücadele hiçbir şekilde taviz verilmeden sürdürülecek. Ta ki bu ülkenin dağlarında bir tek silahla gezen adam kalmayıncaya kadar, terör örgütü bütün silahlarını gömüp üzerine beton atıp Türkiye’nin dışına çıkıncaya kadar bu mücadele devam edecek. Hiçbir şehidimizin de kanı yerde kalmayacak ve kalmıyor şu anda. Terör örgütlerini maşa olarak kullanan güç odakları da bilsinler ki bu millet hiçbir zaman diz çökmedi ve çökmeyecek. Devletimizin bütün kurumları tam bir birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyor. Aynı zamanda devletimizin bütün imkanlarını da seferber etmiş durumdayız. Hamd olsun savunma sanayinde artık hızla dışa bağımlılıktan kurtuluyoruz. Artık Kıbrıs barış harekatında yaşadığımız sıkıntıların tekrar yaşanmaması için her türlü çalışmayı yürütüyoruz. Bu noktada milletimizin de yanımızda olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.