Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Kardeşlik Toplantılarında, İHA Ve Tgrt Haber’e "2016 Türkiye Onur Ödülü"

Milli duyarlılığı yüksek tutma konusunda yapılan çalışmalar sonucunda, 2016 Türkiye Onur Ödülü İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’a verildi.Yörük Türkmen Sivil Toplum Kuruluşları ile Anadolu Köy Korucuları...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli duyarlılığı yüksek tutma konusunda yapılan çalışmalar sonucunda, 2016 Türkiye Onur Ödülü İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’a verildi.
Yörük Türkmen Sivil Toplum Kuruluşları ile Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu’na bağlı dernekler “Milli Birlik ve Kardeşlik” gündemiyle bir araya geldi. Toplantıya ev sahipliği yapan Alternatif Politikalar Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçak, konuşmasında şunları kaydetti:
“Bugün ulaştığımız sonuçları sizlerle paylaşmak istiyorum. Alman parlamentosunun sözde soykırım ile ilgili kararının şiddetle kınıyoruz. Tarihi soykırımlarla özdeş bir devlet Türkiye’ye ders vermeye kalkamaz. Bu karar Türk’ün tek millet olduğunu bir kez daha teyit etmiştir. Türkiye vekaleten savaşların hedefidir. Türkiye yedi düvele karşı savaş vermektedir. Bundan başarılı çıkmanın yolu birlik beraberlik ve kardeşlikten geçmektedir. Yörük Türkmenler Türkiye’deki emperyalist operasyona karşısında mücadele etmelidir. Misak-ı Milli hedefimizdir ve hedefimiz olmaya devam edecektir. Bu kavga herkesin bilmesi gereken bir sancak savaşıdır. PKK Kürtlerin temsilcisi değildir. Emperyalist güçlerin taşeronudur, oyuncağıdır. İçimizi soktuğu ve içimizde yaşatmak istediği hainlerdir. Bir sonraki toplantıyı Diyarbakır’da gerçekleştirmeye oy birliği ile karar verdik."
Toplantıda ayrıca bölücü terör ile mücadelede moral, destek ve milli duyarlılığı yüksek tutma konusunda fedakarca çalışmalarda bulunan basın mensuplarına onur ödülleri takdim edildi. TGRT Haber ve İHA Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar adına ödülü İHA muhabiri Benan Özben aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.