Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Hokeyci Dilara’nın İsmi Hayvan Barınağında Yaşayacak

ABD’nin Philadelphia eyaletinde, erkek arkadaşı tarafından öldürülen Milli Hokeyci Dilara Elysse Özen’in adı, İzmir’in Seferihisar ilçesindeki sokak hayvanları yuvasının bir bölümüne verildi.2015 yılının Ekim ayında erkek arkadaşı...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD’nin Philadelphia eyaletinde, erkek arkadaşı tarafından öldürülen Milli Hokeyci Dilara Elysse Özen’in adı, İzmir’in Seferihisar ilçesindeki sokak hayvanları yuvasının bir bölümüne verildi.
2015 yılının Ekim ayında erkek arkadaşı tarafından ABD’de öldürülen Milli Hokeyci Dilara Elysse Özen ailesi, Seferihisar Belediyesinin ilçede kente kazandırdığı sokak hayvanları bakım evini ziyaret etti. Dilara’nın hayvanları çok sevdiğini ve anısını yaşatmak isteyen aile, yeni doğanlar bölümündeki yavrular için her ay düzenli olarak bağış yapma kararı aldı. Öte yandan Dilara’nın ismi, yuvadaki yeni doğan hayvanların yer aldığı bir bölüme verildi. Aile bölümün kapısına kızlarının fotoğraflarını da yapıştırarak, "Meleğim, sevdiklerinin yanındasın bekle bizi geleceğiz" diye yazdı.
Dilara’nın acılı babası Cengiz Özen, kızının sokak hayvanlarını sevdiğini ifade ederek, "Kızımızı hiç beklemediğimiz bir anda kaybettik, acısını her an hissediyoruz; ama elimizden ne yazık ki bir şey gelmiyor. Dilara bazı zamanlar Seferihisar’a evimize gelir burada bulunan yuvaya uğrar ve gönüllü olarak sokak hayvanları ile ilgilenir onlara mama verirdi. Bizde ailesi olarak onun en çok sevdiği Seferihisar’da ve İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Merkezinde adının yaşaması için böyle bir şey düşündük" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.