Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, yaralı pilotu ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Giresun’un Alucra ilçesi yakınlarında düşen askeri helikopterden yaralı kurtulan yardımcı Pilot Üsteğmen Yüksel Kandemir’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz,...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 19:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Giresun’un Alucra ilçesi yakınlarında düşen askeri helikopterden yaralı kurtulan yardımcı Pilot Üsteğmen Yüksel Kandemir’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisi süren Kandemir’i ziyaret için hastaneye geldi. Pilot Kandemir’in babası Aydoğan ve annesi Günay Kandemir ile bir süre sohbet eden Yılmaz, aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yılmaz, daha sonra yoğun bakım ünitesine geçerek tedavisi süren yardımcı Pilot Üsteğmen Yüksel Kandemir ile bir süre sohbet etti. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Bunlar, o büyük kazadan sonra hiçbir şey. Gözlerinden öpüyorum. Hastane personelimize de teşekkür ediyorum. Bizimkiler hep emrinde. Valimiz, komutanımız hepsi emrinde. Ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Başbakanımızda selamı var, gözlerinden öpüyor. Allah’a emanet ol" ifadelerini kullandı.
Yaralı Pilot Üsteğmen Kandemir ise Bakan Yılmaz’a, "Kazada biz elimizden geleni yaptık" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.