Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Birlik Ve Düşünce Derneği’nden CHP Ve Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

Milli Birlik ve Düşünce Derneği İl ve Serdivan İlçe Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) CHP’nin 24 Mayıs 2016 tarihinde...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Birlik ve Düşünce Derneği İl ve Serdivan İlçe Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) CHP’nin 24 Mayıs 2016 tarihinde yaptığı grup toplantısında partililerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği ifadeler ve bu söylemlere engel olmayan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Milli Birlik ve Düşünce Derneği İl ve Serdivan İlçe Yönetimi, Sakarya Adliyesi’ne gelerek suç duyurusunda bulundu.
Suç duyurusu öncesinde bir basın açıklaması yapan Milli Birlik ve Düşünce Derneği Serdivan İlçe Başkanı Hayati Özsipahi, “24 Mayıs tarihi Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak düşmüştür. CHP’nin 24 Mayıs’ta gerçekleştirdiği TBMM grup toplantısında edep, ahlak dışı ve gayri insani ifadeler yer almıştır. Bu ifadeler grup toplantısına katılan partililer tarafından nakarat olarak tekrarlanmış, Kemal Kılıçdaroğlu hiçbir şekilde müdahale etmemiş, uyarıda bulunmamıştır. Tabi beklemiyoruz. Çünkü son günlerdeki tavırları ile bir terör örgütünün başı gibi, yapılacak anayasa değişikliğini bile kan dökülmeden yapılamaz şeklinde ifade eden kendinden geçmiş, şaşırmış ne yaptığını bilmeyen bir genel başkan olunca o genel başkanın grup toplantısına katılanlar da freni tutmayan bir araba gibi hakikaten kabul edilemez bir tavır içine giriyorlar. 22 milyonun oyları ile seçilmiş Cumhurbaşkanımızın adı anılarak edep dışı üslupla tahkir ediliyor ve bu partinin genel müdürü bu duruma ses çıkarmıyorsa bunun hesabını bu ahlak yoksunlarından soracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şüphesiz ki Türk siyaset tarihinde daha önce yaşanması bile hayal edilmeyen eşi ve benzeri görülmemiş bir siyasi ahlaksızlık yaşanmıştır. CHP seçmeninin dahi kabul edemediği bu tutumu Türk toplumu olarak kabul etmemiz mümkün değildir. Türk siyasetine ahlaksız bir kasetle giriş yapan Kılıçdaroğlu’nun Türk siyasetini de kendi gibi ahlaksızlaştırmasına Türk toplumu olarak müsaade etmeyeceğiz. Türk milletinin hür iradesi ile seçmiş olduğu seçimlerde 22 milyondan fazla seçmenin oyunu alan Cumhurbaşkanımız ve onun nezdinde ona ve davasına gönül veren mümin, mütedeyyin insanlara sarf edilen ahlak dışı bu ifadeleri, küfürleri sahibine iade ediyoruz. Kandan beslenen genel müdürü Kılıçdaroğlu’na şunu hatırlatıyoruz; eğer devletin bekası söz konusu olursa dünyanın şah damarını keseriz” dedi.
Basın açıklamasının ardından 45 kişi suç duyurusunda bulunmak için adliyeye girdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.