Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Birlik Toplantılarının İkincisi Ankara’da Yapılıyor

Yörük Türkmen Sivil Toplum Kuruluşları ile Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu’na bağlı dernekler “Millî Birlik ve Kardeşlik” gündemiyle bir araya geliyor.Alternatif Politikalar Merkezi ev sahipliğinde Yörük Türkmen...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yörük Türkmen Sivil Toplum Kuruluşları ile Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu’na bağlı dernekler “Millî Birlik ve Kardeşlik” gündemiyle bir araya geliyor.
Alternatif Politikalar Merkezi ev sahipliğinde Yörük Türkmen kültürüne hizmet eden bütün sivil toplum kuruluşları ile Anadolu Köy Korucuları Konfederasyonuna bağlı 300’e yakın dernek başkanları 4 Haziran’da Ankara’da bir araya geliyor. Milli Kardeşlik Toplantıları adı altında bir araya gelen sivil toplum önderleri sivil toplum dayanışmasının milli birlik ve beraberliğimize katkılarını tartışarak yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunacak.
Toplantıya ev sahipliği yapan Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak, “Kardeşliğimiz milletimizi birleştiren en önemli güçtür. Bütün sivil toplum kuruluşlarını ortak değerlerimiz etrafında birlik oluşturmaya çağırıyoruz. Vatan, devlet, bayrak, özgürlük, demokrasi gibi değerlerin kucaklayıcılığına ihtiyacımız var. Kamuoyuna ve uluslararası camiaya ortak mesajımız birlik ve kardeşlik olmalıdır” dedi.
Toplantıda ayrıca bölücü terör örgütü ile mücadelede moral, destek ve milli duyarlılığı yüksek tutma konusunda fedakârca çalışmalarda bulunan medya mensuplarına onur ödülleri takdim edilecek. Ödül töreni 4 Haziran 2016 günü Ankara Meyra Otel’de saat 18.00’de gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.