Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Gider, Karabiga’da vatandaşlara aşure dağıttı

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde, AK Parti Belde teşkilatı tarafından Muharrem ayı olması nedeniyle aşure dağıtımı gerçekleşti. Programa katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider vatandaşlara aşure ikram...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milletvekili Gider, Karabiga’da  vatandaşlara aşure dağıttı

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde, AK Parti Belde teşkilatı tarafından Muharrem ayı olması nedeniyle aşure dağıtımı gerçekleşti. Programa katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider vatandaşlara aşure ikram etti.

Karabiga Beldesi Pazar yerinde vatandaşlara 1000 adet aşure dağıtımı yapıldı. Programa AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’de katıldı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Her zaman birlikte ve yanlarında olduğumuz vatandaşımızla, bu önemli günlerde de beraber olmak ve onlarla bu önemli aylarda güzel şeyler paylaşmak çok güzel oluyor. Aşure günümüze katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Milletvekili Gider, Biga AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Biga İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci, Karabiga AK Parti Belde Başkanı Kahraman Soydan, partililerle beraber pazaryerini gezerek, pazarcı esnafı ve vatandaşlara sohbet etti.

Milletvekili Gider, AK Parti Karabiga Belde Teşkilat binasında Belde Başkanı Kahraman Soydan ve yönetiminden, belde çalışmaları hakkında ilgili bilgi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.