Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Midyat’taki Saldırıyı Kınadı

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "Eli kanlı terör örgütü tarafından Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına düzenlenen saldırı sonucu güvenlik güçlerimiz ile sivil vatandaşlarımızın şehit olmasına ve yaralanmasına...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "Eli kanlı terör örgütü tarafından Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına düzenlenen saldırı sonucu güvenlik güçlerimiz ile sivil vatandaşlarımızın şehit olmasına ve yaralanmasına sebebiyet veren menfur saldırıyı nefretle kınıyorum" dedi.
AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı yaptığı açıklamada, "Eli kanlı terör örgütü tarafından Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına düzenlenen saldırı sonucu güvenlik güçlerimiz ile sivil vatandaşlarımızın şehit olmasına ve yaralanmasına sebebiyet veren menfur saldırıyı nefretle kınıyorum. Terör örgütünün bu esef verici ve vicdansızca saldırıları devletimizi terörle mücadele azim ve kararlılığından hiçbir surette geri döndüremeyecektir. Bu mübarek Ramazan gününde saldırının yapılmış olması, acıdan ve vahşetten beslenen eli kanlı terör örgütünün dün olduğu gibi bugün de hiçbir kutsalının olmadığını tekrar apaçık olarak gözler önüne sermiştir. Bu menfur terör saldırısında şehit olan kahraman güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabrı cemil niyaz ediyor, yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum" ifadelerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.