Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Çelik ve Başkan Arslan, Taşköprü’de muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Metin Çelik ile Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, köy muhtarlarıyla bir araya geldi.Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programda konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Bu...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milletvekili Çelik ve Başkan Arslan, Taşköprü’de muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Metin Çelik ile Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programda konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Bu yıl çiftçimizin beklenen fiyatta Taşköprü Sarımsağını satamadığını biliyorum. Sarımsaktan kazandığımız parayı sarımsağa yatırarak geleceğimizi ve sarımsağın geleceğini korumamız lazım. Taşköprü’de entegre tesisi kurarak bir çok sorunun üstesinden geliriz. Bunu yapmak için ise birlik olmamız lazım. Köylü vatandaşlarımızın en büyük sorunlarından bazıları yol, su ve alt yapıları olmamasıdır. Bu sorunları çözerek köylülerimizin isteğini yapacağız. Sarımsak ÜreticileriBirliği daha aktif hale gelmeli ve önümüzdeki sezon için planımızı yapmamız lazım. İlçemiz gün geçtikçe daha büyük bir ilçeye doğru adım atıyor. Yeni yapılan hastanemiz önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek. Hayal olarak görülen Doğalgazımız şuanda Taşköprü’de yanmaya başladı ve önümüzdeki senede tüm Taşköprü’de kullanılacaktır. Obrucak barajımız tamamlanmak üzere bu yıl herkes suya kavuşacak” dedi.

“Şeker Fabrikası’nın kapatılacağı dedikodudan ibarettir”

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ise, “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözümler bulmak için buradayız. Sarımsak bu yıl çiftçimizi üzdü biliyoruz ki birlik ve beraberliğin fazla sağlanmamasından kaynaklanıyor.Bu sorunu sarımsak entegresi kurarak çok rahat bir şekilde çözebiliriz.Diğer bir sorun ise Kastamonu-Taşköprü Yolu’nun sıcak asfalta kavuşması ve en kısa zamanda Kastamonu-Taşköprü yoluna sıcak asfalt gelecek. Şeker Fabrikası kapanacak diye dedikodular çıkıyor, bunlara itibar etmeyiniz kapanma gibi söz konusu değil. Taşköprülü çiftçilerimizin Beyaz altına sahip çıkması gerekiyor, hepimiz biliyoruz ki Taşköprü sarımsağı dünyaca ünlü bir sarımsaktır. Sarımsak denilince akla direk Taşköprü geliyor” diye konuştu.

Programa AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, İGM üyeleri ve Belediye Meclis üyeleride katıldı. Programın sonunda AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, muhtarların sorularını da yanıtladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.