Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Canan Candemir’den yaralılara ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir, Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi’nde gerçekleşen bombalı terör saldırısında yaralanan hastaları ziyaret etti. Hastalarla yakından ilgilenen Candemir, daha sonra hastaların sağlık...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir, Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi’nde gerçekleşen bombalı terör saldırısında yaralanan hastaları ziyaret etti. Hastalarla yakından ilgilenen Candemir, daha sonra hastaların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Canan Candemir, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Milletvekili Candemir, geçtiğimiz hafta cumartesi günü Gaziantep’e yapılan bombalı saldırıyı kınadıklarını belirterek, "Bir kına gecesini bir düğün alayını maalesef alçakça bir saldırı ile kana bulayan cenaze yerine çeviren matem yerine çeviren bu alçakların hepsini en şiddetle kınıyoruz. Ve bunun gereğini de devletimiz milletimiz el ele hep birlikte cevabını vereceğiz. Hastalarımızın tedavisi devam ediyor. Durumları çok şükür daha da iyileşiyor. Şuanda hastanelerimizde gerekli bütün tedavileri yapılıyor. Ayrıca gerekli hastalarımıza Psikolojik olarak yapılması gereken tedavi sürecinde her türlü katkı sağlanmaya çalışıyor. Ben buradan bütün çalışanlarımıza ve hekimlerimize çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.
“Birliğimize beraberliğimize kardeşliğimize vurulmak istendi”
Candemir, "Tabii acımız yaramız çok büyük acımızı yaşamaya çalışıyoruz. Definlerimizi gerçekleştirdik. Taziyelerimizi kabul ediyoruz. Allah Razı Olsun bütün millet bizimle beraber bu acımızı hep birlikte yaşadık. Burada en büyük darbe bizim birliğimize beraberliğimize kardeşliğimize vurulmak istendi. Şunu herkesin artık bilmesi lazım ki bu ülkenin tek bayrak tek devlet tek millet ve tek vatan olarak sonsuza kadar kalacağını herkesin bilmesi ve hiçbir terör örgütüne hiçbir darbe girişimine mahal verilmeyeceğine herkesin bilmesi gerekir “şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.