Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milas’ta Gıda Maddeleri Odası Başkanı değişmedi

Muğla’nın Milas ilçesinde Gıda Maddeleri Yapanlar ve Sanatlar Esnaf Odası, 3 yılda bir yapılan genel kurulunu bir kez daha gerçekleştirdi. Mevcut başkan Mustafa Sezgin’in tek aday olarak katıldığı kongrede Sezgin, yeniden 3 yıllığına...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milas’ta Gıda Maddeleri Odası Başkanı değişmedi

Muğla’nın Milas ilçesinde Gıda Maddeleri Yapanlar ve Sanatlar Esnaf Odası, 3 yılda bir yapılan genel kurulunu bir kez daha gerçekleştirdi. Mevcut başkan Mustafa Sezgin’in tek aday olarak katıldığı kongrede Sezgin, yeniden 3 yıllığına başkan seçildi.

Milas Belediyesi Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Sahnesi’nde gerçekleşen kongrede Divan Başkanlığına Muğla Esnaf Odaları Birliği Başkan V. ve aynı zamanda Ortaca Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Karaşahin seçilirken, divan üyeliklerine; Mehmet Acar ve Emin Turgut getirildiler. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Muğla İl Ticaret İl Müdürlüğü personelleri; İbrahim Ocak, Zafer Kulaç ve Ebru Kabak da divandaki yerini alırken, gündem maddelerin okunup oylanmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla kongre başladı.

Odanın; Yönetim Faaliyet Raporu, Denetim Raporu, Gelir-Gider Tablosu ve Bilanço Hesaplarının okunup ibra edilmesinin ardından, Oda Başkanı Mustafa Sezgin tarafından, 2018 yılı tahmini bütçe okunarak, üyelerin oylarına sunuldu.

Raporlarının ibra edilmesinin ardından teşekkür konuşması için kürsüye gelen Oda Başkanı Sezgin; “Değerli üyelerim. Göreve geldiğimiz günden bugüne, şahsım, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve tüm çalışanlarımla birlikte sizlerin haklarını korumak adına hiçbir konuda mazeret üretmeden gayret gösterdik. Bize iletilen sorunları çözmekte de gece-gündüz demeden çaba harcadık.

Önümüzdeki dönemde de yeni oluşacak yönetim kurulu ile aynı düşünce ve anlayışta, ilk günkü heyecanla yine sizlere hizmet etmek için çalışacağız. Bize duyduğunuz güven için bir kez daha teşekkür ediyorum. Kongremizin ilçemize, üyelerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin’in teşekkür konuşmasının ardından divan başkanlığınca, salondaki konuklara söz hakkı verildi.

Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesinin tamamlanarak yetki, seçim kuruluna bırakıldı.

Yaklaşık 1300 üyesi bulunan Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası’nın olağan genel kurulu sonunda, mevcut başkan Mustafa Sezgin yeniden başkanlığa seçilirken, yeni yönetim ve disiplin kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Nedim Şimşek, Salih Ülgül, Veysel Güler, Volkan Yakkan, Özcan Tokay, Şafak Kaya, Ali Kabel, Nurullah Coşkuner.

Denetim Kurulu: Serdal Şen, Yusuf Bilge ve Derya Günaltay.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.