Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milaslı ülkücüler gençlik kampında buluştu

Muğla’nın Milas ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, tarafından gençlik kampı etkinliği düzenlendi. 3 gün süre kamp, adeta ziyaretçi akınına uğradı.Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı, sosyal...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milaslı ülkücüler gençlik kampında buluştu

Muğla’nın Milas ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, tarafından gençlik kampı etkinliği düzenlendi. 3 gün süre kamp, adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı, sosyal projeler kapsamında Milas’a bağlı Ören Mahallesi’nde 3 gün süren bir gençlik kampı etkinliği düzenledi.

Yaklaşık 30 genç, 3 gün boyunca sahil kenarına kurulan çadırlarda kalarak gündüz programının yorgunluğunu denize girerek ve çeşitli eğlence aktivitelerle atarken, 3 gün boyunca gündüzleri ise çeşitli spor aktiviteleri ve eğitim programında belirlenen konularda ders gördüler.

Milas Ülkü Ocakları olarak ilk kez düzenlenen etkinliği, başta Ören Mahallesi ve çevredeki yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşlar olmak üzere; Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Metehan Aydın, birçok ilçe ülkü ocağı başkanı, MHP Milas İlçe Başkanı Sinan Yılmaz ve çok sayıda ilçe yönetim kurulu üyesi ziyaret ederek, gençlerin buluşmasına tanıklık ettiler.

Düzenlenen etkinliğin sosyal proje kapsamında gerçekleştiğini belirten Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül; “Yeni eğitim-öğretim yılının başladığı şu günlerde gençleri yeni döneme moral ve motivasyon açısından hazırlamak, 3 günlük de olsa genç kardeşlerimizi yaşamın stresinden uzaklaştırmak, aralarındaki arkadaşlığı ve dostluğu pekiştirmek adına bu etkinliği düzenledik. Gerçekten son derece eğlenceli, keyifli bir üç gün geçirdik. Önümüzdeki süreçte bu etkinliği içerik olarak daha da zenginleştirerek tekrarlamak istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.