Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mıknatıs Nine

Artvin’in Ardanuç ilçesinde vücuduna adeta mıknatıs gibi onlarca çatal, bıçak ve kaşık yapışan 68 yaşındaki Cennet Bozkurt görenleri hayrete düşürüyor.Metal eşyaların kendiliğinden vücuduna yapıştığı mıknatıs nine, biyoenerjisiyle...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Artvin’in Ardanuç ilçesinde vücuduna adeta mıknatıs gibi onlarca çatal, bıçak ve kaşık yapışan 68 yaşındaki Cennet Bozkurt görenleri hayrete düşürüyor.
Metal eşyaların kendiliğinden vücuduna yapıştığı mıknatıs nine, biyoenerjisiyle bazı hastalıklara da deva olduğunu söylüyor. Cennet Nine’nin sol kolu mıknatıs görevi yaparken, sağ kolu ise itici mıknatıs gibi.
Sol koluna metal olan birçok cismi yapıştırabilen Cennet Nine’nin en büyük destekçisi ise eşi Nihat Bozkurt veriyor. Cennet nine senelerce önce rüyasında yaşlı birinin koluna içi su dolu tabak yapıştırdığını belirterek "Sol kolu ile baş ve romatizma ağrılarını çeken hasta kızını dua ve elimi sürerek iyileştirmem istendi ve bende denedim ve iyileştirdim. O günden bu güne bu özellik bende var. Ben de ilk çok şaşırdım, beni mahallede hep ’mıknatıs nine’ diye çağırıyorlar" dedi.
Eşi Nihat Bozkurt ise eşinin bu özelliğinin sonradan ortaya çıktığını belirterek "Ne yapışkan eşim var" diyerek espri yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.