Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Midyat Şehidi Memleketine Uğurlandı

Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında yaralanan ve kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi’nde şehit olan polis memuru Ökkeş Özdemir’in naaşı, düzenlenen törenle memleketine...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında yaralanan ve kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi’nde şehit olan polis memuru Ökkeş Özdemir’in naaşı, düzenlenen törenle memleketine uğurlardı. Törende, şehidin eşi Ayşenur Özdemir’in, “Aşkım nasıl bıraktın bizleri. Allah’ım dayanamam, bana dayanma gücü ver. Bana sabır ver onsuz yaşayamam” sözleri yürekleri dağladı.
Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında ağır yaralanan ve Diyarbakır Asker Hastanesi’ne sevk edilen polis memuru Ökkeş Özdemir için uğurlama töreni düzenlendi. Diyarbakır Asker Hastanesi’nde düzenlenen törene, Vali Hüseyin Aksoy, askeri erkan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, vali yardımcıları, şehidin eşi Ayşenur ve 8 aylık oğlu Muzaffer Alptuğ Özdemir ile yakınları katıldı.
Tören şehit polis memuru Özdemir’in naaşının alana getirilmesi ile başladı. Özgeçmişinin okunmasının ardından konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Güneş, mübarek Ramazan ayında halka ve güvenlik güçlerine yönelik bu tür saldırılarla aralıksız olarak devam eden hainlerin yargı ve Allah katında hak ettikleri cezayı alacaklarına inandıklarını söyledi.
Daha sonra şehit için dua okundu. Ardından şehidin tabutuna sarılan eşi Ayşenur Özdemir ve yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Şehit eşinin, şehidin naaşının ambulansa götürüldüğü sırada, “Aşkım nasıl bıraktın bizleri. Allah’ım dayanamam, bana dayanma gücü ver. Bana sabır ver onsuz yaşayamam” sözleri yürekleri dağladı.
Şehidin naaşı defnedilmek üzere memleketi Osmaniye’ye gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.