Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’liler Saldırının Yapıldığı Yere Karanfiller Bıraktı

Gaziantep’te 2 polis memurunun şehit olduğu bombalı saldırı sonrası MHP Gaziantep İl Yönetimi ve Karakoyunlular Derneği üyeleri, olayın yaşandığı yere karanfil bıraktı.Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik 1 Mayıs 2016 Pazar günü...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te 2 polis memurunun şehit olduğu bombalı saldırı sonrası MHP Gaziantep İl Yönetimi ve Karakoyunlular Derneği üyeleri, olayın yaşandığı yere karanfil bıraktı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik 1 Mayıs 2016 Pazar günü IŞİD militanları tarafından gerçekleştirilen ve 2 polis memurunun şehit olduğu, 18’i polis 22 kişinin de yaralandığı bombalı saldırı sonrası MHP’liler ve Karakoyunlular Derneği üyeleri olay yerine karanfil bırakarak dua etti. Karakoyunlular Derneği olarak her yıl Bayseki Yaylası’nda şölen düzenlediklerini ancak yaşanan bu acı olay dolayısıyla iptal ettiklerini belirten Karakoyunlular Derneği Başkanı Yakup Özbay, “Acımız büyüktür, böyle bir ortamda vatana sevdalı olan Karakoyunlular elbette şenlik yapmazlar” dedi.
Terörle mücadele konusunda emniyet mensuplarının arkasında olduklarını belirten MHP Gaziantep İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan ise, “Bu yaşananlar artık bir terör olayından çıkmıştır, bu bir milli güvenlik sorunudur. Bu sorunla mücadele eden emniyet mensuplarımızın sonuna kadar arkasındayız. Türkiye Cumhuriyeti teröre teslim olmayacaktır. Teröristler bu kez kendilerine yanlış adres seçmişlerdir. Bu yaptıkları yanlarına kalmayacaktır. Ben tüm kahraman emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.