Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Lideri Bahçeli Konya’da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Konya İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı.İftar yemeğine, Genel Başkan Devlet Bahçeli, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya İl Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Konya İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı.
İftar yemeğine, Genel Başkan Devlet Bahçeli, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya İl Başkanı Murat Çiçek ve partililer katıldı. İftar programında konuşan Devlet Bahçeli, Konya’nın yükselmesiyle birlikte Türkiye’nin uçuşa geçeceğini belirterek, “Çünkü Konya Türk milletinin işlenmeyi bekleyen beşeri ve tarihi cevheridir. Çünkü Konya Türkiye’nin nimet ambarı, ecdadın irfan anısı, Türkiye’nin İslam ruhunun itibar anıtıdır” dedi.
Bahçeli, delegelerin imzası alınmak suretiyle olağanüstü tüzük kurultayı için dört bir koldan kampanya başlatıldığının altını çizerek, "7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde mahallelerinde dolaşmaktan aciz kalmış malum isimler birden bire illeri gezmeye, telefonlarla değerli dava arkadaşlarımı aramaya koyuldular. Türkiye’nin en hassas döneminde PKK’nın şehirlere konuşlandığı, canlı bombaların ölüm ve nefret saçtığı bir zaman aralığında MHP’nin susturulması ve içine hapsedilmesi konusunda tembihlenmiş zevat gün geçtikçe daha da hareketlendi, değişim düdüğü çalındı, böyle gitmeyeceği söylendi. Sonuçta 15 Ocak 2016 tarihinde şahsımın hastanede olduğu bir dönemde, toplanan 543 imza partimize getirildi. Ne var ki; 10 Ocak’ta olağan büyük kurultayımızın 18 Mart 2018 tarihinde yapılacağı merkez yönetim kurulu tarafından duyurulmuştur. MHP’nin nefes borusunu kesmek manevra alanını daraltmak, tarihi yürüyüşünü sekteye uğratmak için emir almış kişiler, 15 Ocak’ta Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesine müracaat ettiler. Rezilliğin dibine inenler hiçbir nedamet duymadan, Türkiye ve dünya meseleleri hakkında hiçbir vizyon gösteremeden yalnızca değişim olsun kisvesiyle oynanan oyuna gönüllü şekilde figüran oldular. Okyanus ötesine nam ve hesabına çalıştılar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.