Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk’ten, Alman Meclisine Sert Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Alman Federal Meclisi’nin 1915 olaylarıyla ilgili aldığı sözde “soykırım” kararına sert tepki gösterdi. Öztürk, Türk milletinin sinesinde hiç bir zaman bir Hitler yaşamadığını...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Alman Federal Meclisi’nin 1915 olaylarıyla ilgili aldığı sözde “soykırım” kararına sert tepki gösterdi. Öztürk, Türk milletinin sinesinde hiç bir zaman bir Hitler yaşamadığını söyledi.
Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali için Mersin’in Mut ilçesine gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Alman Federal Meclisi’nin 1915 olaylarıyla ilgili aldığı sözde “soykırım” kararına sert tepki gösterdi. Öztürk, "Bilesiniz ki Türk milletinin sinesinde hiçbir zaman bir Hitler yaşamamıştır. Bugün soykırımla suçlamaya kalkıştığınız bu millet, sizin elinizden canınızı kurtarmak için sığınacak yer arayan Yahudilere de sığınak olmuştur, dara düşenlerin imanı olmuştur. Önce kendi tarihinize bakın. Kendi tarihinizle yüzleşin. Bu milletin tarihinde utanılacak hiç bir şey yoktur. Olsa olsa ders alınacak sayfalar vardır” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.