Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın: “TBMM’de Flu Olarak Gördüklerimizin Solunda Oturuyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Koray Aydın, Kırşehir’de katıldığı programda, "Mecliste flu olarak gördüklerimizin solunda, en solda oturuyoruz. Bu hiç kimsenin içerisine sindireceği bir durum değildir" dedi.Ramada...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 20:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın: “TBMM’de Flu Olarak Gördüklerimizin Solunda Oturuyoruz”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Koray Aydın, Kırşehir’de katıldığı programda, "Mecliste flu olarak gördüklerimizin solunda, en solda oturuyoruz. Bu hiç kimsenin içerisine sindireceği bir durum değildir" dedi.
Ramada Otel’de gerçekleşen MHP buluşmasında konuşan Aydın, “Şimdi neredeyiz? Şimdi mecliste flu olarak gördüklerimizin solunda en solda oturuyoruz. Bu hiç kimsenin içerisine sindireceği bir durum değildir. Türkiye’yi bölme heveslilerinin bile 60 milletvekili ile temsil edildiği bir parlamentoda bu ülkenin gerçek sahipleri olan adamların bu milletin oyunu alarak iktidar gücüne ulaşmaları bir zarurettir. İçerisine düştüğümüz duruma bakın gitmişler mahkeme kararı aldırmışlar. Değerli arkadaşlar bu kararlar yok hükmündedir. 15 Mayıs’ta Cenab-ı Allah nasip edecek, kurultayımızı Ankara’da toplayacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.