Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MGM sitesinde saatlik hava tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde, saatlik hava tahminleri uygulaması hizmete geçirildi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, daha önceden günlük hava tahminlerini belirttiği internet sitesinde, 17 Ağustos tarihinden itibaren saatlik...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MGM sitesinde saatlik hava tahminleri
Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde, saatlik hava tahminleri uygulaması hizmete geçirildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, daha önceden günlük hava tahminlerini belirttiği internet sitesinde, 17 Ağustos tarihinden itibaren saatlik hava tahminleri hizmetini devreye soktu. Bundan sonra hava tahminleri merak eden vatandaşlar, www.mgm.gov.tr adresine girip, güncel raporlara ulaşabilecek. Vatandaşların anlık tahminleri görmesi için hizmete koyulan hizmet, tüm Türkiye’den istenildiği zaman ve il olarak takip edilebilecek. Tahminlere ulaşmak isteyen vatandaşlar, internet sitesine girdikten sonra, sol tarafta bulunan ’saatlik tahminler’ butonuna tıklayarak, raporları görebilecek.
Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Biz meteoroloji olarak saatlik tahminlere başladık. Eskişehir, Bilecik, Bursa ve Kütahya illeri için saatlik bazında hava tahmini yapıyoruz. Bunu da internet sitemizden www.mgm.gov.tr adresinden saatlik hava tahminlerine ulaşabilirsiniz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.