Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mezuniyette ’Hendek’li Pankarta Türk Bayraklı Cevap

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nün mezuniyet töreninde birkaç öğrenci tarafından ’hendek’ göndermeli pankart açıldı. Olayın akabinde, aynı fakültenin farklı bölümden öğrenciler de o pankarta Türk bayrağıyla...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nün mezuniyet töreninde birkaç öğrenci tarafından ’hendek’ göndermeli pankart açıldı. Olayın akabinde, aynı fakültenin farklı bölümden öğrenciler de o pankarta Türk bayrağıyla yanıt verdi.
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde yaşanan hendek göndermeli skandal pankartın ardından, aynı fakültenin Reklamcılık Bölümü ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri anlamlı bir cevap verdi. Sahneye ellerinde büyük bir Türk Bayrağı ile çıkan öğrenciler, bayrağı tören boyunca ellerinden bırakmadı ve birlik beraberlik mesajı verdi. Törenin başında konuşma yapmak üzere kürsüye gelen fakülte dekanı Prof.Dr. Müge Elden, öğrencilerin coşkulu karşılamasına aynı coşkuyla karşılık vererek Türk Bayrağını ve öğrencilerini selamlayarak alkışladı.
"ŞOV ARACI YAPILMASINA KARŞIYIM"
Fakültenin dekanı Prof. Dr. Müge Elden, konuşmasında dünkü olaydan duyduğu üzüntüyü belirterek “Öncelikle belirtmek isterim ki dün birkaç öğrencinin sergilemiş olduğu münferit hadise koskoca bir kuruma ve binlerce öğrencisine mal edilemez. Mezuniyet törenlerinin siyasal şov aracı yapılmasına karşıyım. İllaki bir mesaj verilmek isteniyorsa ve bir sembol gösterilmek gerekiyorsa bu olsa olsa gölgesinden gururla yaşadığımız, ortak değerimiz olan ay yıldızlı bayrağımız olabilir. Bu vesileyle bu duyarlılığı gösteren ve en anlamlı cevabı veren öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.
Elden konuşmasının sonunda, çiçeği burnunda iletişimcilere her zaman etik değerlere bağlı kalmalarını, ülkelerini ve insanlarını sevmekten asla vazgeçmemelerini tavsiye ederek, başarılı bir meslek hayatı diledi. Tören, öğrencilerin iletişim yemini etmeleri ve keplerini fırlatmaları ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.