Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mezuniyet Töreninde Sürpriz Evlenme Teklifi

Çankırı’da Karatekin Üniversitesi mezuniyet töreninde sahneye çıkan İzzet Uğur Tuğrul, üniversiteden mezun olan kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Şaşkına dönen Büşra Başal, binlerce kişinin önünde teklifi kabul...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mezuniyet Töreninde Sürpriz Evlenme Teklifi
Çankırı’da Karatekin Üniversitesi mezuniyet töreninde sahneye çıkan İzzet Uğur Tuğrul, üniversiteden mezun olan kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Şaşkına dönen Büşra Başal, binlerce kişinin önünde teklifi kabul etti.
Karatekin Üniversitesi’ndeki eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler mezuniyet sevincini yaşadı. Uluyazı Kampüsü’nde düzenlenen mezuniyet töreni ailelerin ve öğrencilerin sevincine sahne oldu. Samsun’dan 4 yıllık birlikteliği olan kız arkadaşının mezuniyet törenine gelen İzzet Uğur Tuğrul, diploma törenin ardından sahneye çıkarak mezun olan kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Aldığı teklif karşısında şaşkına dönen Büşra Başal, binlerce kişinin önünde yapılan teklifi kabul etti.
Tuğrul, 4 yıldır birlikteliği olan kız arkadaşına sürpriz yapmak istediğini belirterek, "Bugün kep töreni vardı. Uzun zamandır benden teklif bekliyordu. Bende bu törenin tam yeri ve zamanı olduğunu düşündüm. Binlerce kişinin önünde evlenme teklifi etmeye karar verdim. O da sağ olsun beni kırmadı" diye konuştu.
Başal da böyle bir teklif beklemediğini ifade ederek, "Uzun zamandır bir teklif bekliyordum ama böylesi bir teklifi tahmin etmemiştim. İsmim anons edilince çok heyecanlandım, bacaklarım titredi sahneye çıkarken" dedi.
Diploma aldıktan sonra yüzüklerini takan genç çift, çifte mutluluk yaşadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.