Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mezar Taşına, Vasiyet Ettiği Sözü Yazıldı

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Çıtlık Mahallesi’nde geçen yıl karaciğer yetmezliğinden 45 yaşında hayatını kaybeden Ramazan Balan’ın, yaşamı boyu karşılaştığı zor durumlarda kullandığı ve herkesi teselli ettiği “Üzülmeyin...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Çıtlık Mahallesi’nde geçen yıl karaciğer yetmezliğinden 45 yaşında hayatını kaybeden Ramazan Balan’ın, yaşamı boyu karşılaştığı zor durumlarda kullandığı ve herkesi teselli ettiği “Üzülmeyin hallolur “ sözü, vasiyeti üzerine mezar taşına yazıldı.
Zor durumda kalan herkese “Üzülme, hallolur gider” demesiyle tanınan Ramazan Balan, 45 yaşında siroz hastalığına yakalanınca, mezartaşına “Üzülmeyin, hallolur gider” yazılması için vasiyet bıraktı. Balan’ın vasiyeti yerine getirildi ve istediği cümle yazıldı.
Köylülerin de çok sevdiği biri olan Balan, siroz tedavisi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi’nde geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. Balan, ölümünden önce ailesine “Beni insanlar bu sözüm ile tanıdı ve sevdi. Mezar taşıma bu sözümü yazdırın” diye vasiyet bıraktı.
Oğlu Tibet Balan, babasının Çıtlık mahallesindeki mezar taşına, “Üzülmeyin, hallolur gider” diye yazdırarak vasiyeti yerine getirdi. Oğul Balan, “Babam, sonunun ölüm olduğunu bildiği hayatı çok da ciddiye almadı. Sakin bir hayat yaşadı. Ölürken bile çok sakindi. Vasiyetini yerine getirdim, mutluyum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.