Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meteorolojiden Ege’de fırtına ve yağmur uyarısı

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Ege Bölgesi’nde fırtına ve yağmur uyarısında bulundu.Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, saatte 70 kilometreyi bulacak fırtınaya karşı vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu....

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 23:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Ege Bölgesi’nde fırtına ve yağmur uyarısında bulundu.
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, saatte 70 kilometreyi bulacak fırtınaya karşı vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Meteorolojiden yapılan açıklamada, "Güney ve doğu yönlerden orta kuvvette esmekte olan rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren hızını arttırarak Perşembe sabah saatlerine kadar kuvvetli (30-50 km/sa), Çarşamba gecesi ile Perşembe günü ilk saatlerde Çanakkale il geneli, Balıkesir ile İzmir’in kuzey ve batısı, Aydın’ın batısında ise saatte (50-70 km/sa) şeklinde eseceği beklenmektedir" denildi.
Perşembe gününe kadar hava sıcaklıklarının artmaya devam edeceği bildirilirken, perşembe gününden itibaren ise mevsim normallerine düşeceği öğrenildi. Yarın ise Çanakkale çevrelerinin hafif sağanak yağışlı, Çarşamba gecesi kuzey kıyılarından başlayarak Perşembe günü ilk saatlere kadar bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı, sağanak yağışın pazar gününe kadar kısa süreli aralıklarla devam edeceği bildirildi.
Yetkililer, kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.