Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MESOB üyelerine özel sağlık hizmeti

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) ile Manisa Batıgöz arasında imzalanan protokol kapsamında MESOB üyeleri ve birinci derece yakınları özel sağlık imkanlarından faydalanabilecek.MESOB ve Manisa’da faaliyet gösteren özel bir...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MESOB üyelerine özel sağlık hizmeti

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) ile Manisa Batıgöz arasında imzalanan protokol kapsamında MESOB üyeleri ve birinci derece yakınları özel sağlık imkanlarından faydalanabilecek.

MESOB ve Manisa’da faaliyet gösteren özel bir göz hastanesi arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında MESOB yöneticileri, çalışanları, birliğe bağlı odaların üyeleri ile birinci derece yakınları hastanenin özel hizmetlerinden faydalanabilecek. İmza töreninde konuşan MESOB Başkan Vekili Halim Şener, “Son yıllarda her yönüyle büyük gelişme gösteren ilimiz Manisa’nın güçlü sağlık hizmetlerine ihtiyacı var. Biz de MESOB olarak üyelerimiz ve yakınları için özel imkânlar sağlayan bu protokolü imzaladık. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İmza törenine MESOB Başkan Vekili Halim Şener, Birlik Genel Sekreteri Önder Savcı, Genel Sekreter Yardımcısı Nazan Bektaş ve hastanenin İş Geliştirme Müdürü Ömer Cengiz’in katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.