Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MESO 2017’yi Eğitim Yılı İlan Etti

Bursa Muhtelif Esnaf Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Ali Özkan İlhan, 2017 yılı planlamalarının temeline eğitim öğretimi koyduklarını belirterek; “MESO olarak 2017 yılını MESO eğitim yılı olarak ilan ettik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2017 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Bursa Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği içerisinde üye sayısı ve değişik meslek gruplarını barındırması açısından en büyük oda olma özelliğini taşıyan MESO, faaliyetlerine tüm hızıyla sürdürüyor. Üye odaklı bir yönetim anlayışı belirlediklerini kaydeden MESO Başkanı İlhan şu bilgileri verdi: “Göreve geldiğimiz 3 yılı aşkın süre zarfında ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım üyelerimizle iletişimi ve paylaşımı ön planda tutan ve üyelerimizin faydalanacağı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2017 planlamalarımızı yaparken bu yılı eğitim yılı ilan ettik. Bu amaçla 250 üyemizin çocuğuna 150 TL’lik kırtasiye yardımı yaparak yeni başlayan eğitim öğretim yılında destek olmaya çalıştık. Geçmiş yıllarda başladığımız ihtiyaç sahibi üyelerimizin çocuklarına yönelik eğitim bursu uygulamamız sınırlı sayıda olsa da devam ediyor.”

ÜYELERE ODA DESTEĞİ

Üyelerinin mesleki eğitimine katkı koymak için bir dizi eğitim programını devreye aldıklarını anlatan Başkan Ali Özkan İlhan; “Üyelerimizin ticaretlerini daha yetkin devam ettirmesi oda olarak bizim sorumluluk alanlarımızdan birisi. Bu bağlamda Sosyal Medya Eğitimi, E-Ticaret Eğitimi, Hijyen Eğitimi ve son olarak KOSGEB Girişimcilik Eğitimi’ne başladık. KOSGEB,  ADAPTEKS ve BEBKA desteği ile bin 500 üyemizi daha farklı projelerden yararlandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

İlhan: “Eğitim Programları Tüm Yıl Devam Edecek”

Girişimcilik eğitiminin içeriği hakkında da bilgi veren Başkan İlhan, eğitimin haftada 5 gün üzerinden 40 saatte 30 kişilik gruplar halinde verileceğini aktardı. Eğitime üyelerin ilgisinden memnuniyetini dile getiren MESO Başkanı Ali Özkan İlhan; “30 kişilik gruplar halinde planladığımız eğitim üyelerimizin yoğun talebi dolayısıyla 6 grup olarak devam edecek. Eğitim yılı olarak ilan ettiğimiz 2017’de MESO olarak çok farklı alanlardaki eğitim ve sertifikasyon süreçlerimiz devam edecek” diyerek sözlerini noktaladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.